View Sidebar

Financiële steun

Net als vele andere stichtingen, is ook Stichting Kloffie & Co afhankelijk van financiële steun van derden. Via de gemeente Geldrop-Mierlo ontvangen wij subsidie, echter is deze subsidie niet toereikend om alle kosten te betalen. Om in de toekomst als zelfstandige stichting voort te kunnen blijven bestaan en de continuïteit te garanderen, zijn wij blij met iedere bijdrage die we ontvangen!!!

Wil je een donatie doen dan kan dit op;

rekeningnummer NL 03 RABO 0184 1752 59 t.n.v. Stichting Kloffie & Co.

 

Onder het mom “Adopteer een maand”, kun je als bedrijf, stichting, buurt, straat, vriendengroep, enz… Kloffie & Co helpen.
Om in de toekomst als zelfstandige stichting voort te kunnen blijven bestaan en de continuïteit te garanderen, zijn we op zoek naar 12 partijen die ons 1 maand per jaar willen ‘adopteren’. Je doet dit door 1x per jaar en bedrag van €500,– aan ons te doneren.

Wat krijg je er voor terug;
In de door u gekozen maand maken we graag reclame voor uw bedrijf, organisatie, of stichting. Dit kunnen/willen we doen d.m.v. de volgende mogelijkheden;

– We plaatsen een banner op de website en/of in de winkel (het hele jaar door).
– We dragen als vrijwilligers een shirt met jullie bedrijfsgegevens.
– We plaatsen uw naam in de header op Facebook.
– We organiseren 1x per jaar een sponsorborrel.
– Voor eigen gebruik is het mogelijk een foto o.i.d. te maken met uw team in onze winkel om te laten zien dat uw organisatie een bijdrage levert aan een maatschappelijk doel.
– Wanneer u zelf wensen of ideeën heeft waaraan we bij kunnen dragen, doen we dat uiteraard graag.

Interesse?!?
Stuur dan een mail naar info@kloffieco.nl of bel met Lizette Coolen op telefoonnummer 06-12509279