Decemberactie

Komt hij echt?
Ben ik dit jaar lief genoeg geweest?
Slaat hij ons huisje niet over?

De zomer is aan zijn einde, de herfst komt en voor we het weten staan de feestdagen alweer op de stoep. Voor veel gezinnen een leuke, gezellige tijd. Maar wat als het financieel moeilijk is op het moment? En je niet weet of je cadeautjes kunt kopen voor de kinderen? Dat kan je zorgen opleveren.

En daarom willen we als stichting Kloffie & Co ook dit jaar weer helpen om december een feestmaand te laten zijn voor iedereen. Onze Sint- en Kerstspeelgoedactie van vorig jaar was een groot succes en daarom herhalen we het!

Op zaterdag 18 november van 15.00-17.00u organiseren wij weer een eenmalige, gratis speelgoedmarkt met nieuw en goed tweedehands speelgoed. Dit vindt plaats bij het gebouw van Stichting Kloffie & Co, Rederijkerstraat 8 Geldrop.

Aanmelden?
Ben of ken jij een gezin* met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar, dat wel wat hulp kan gebruiken om de feestdagen een echt feest te laten zijn? Meld je dan vóór 5 november aan via dit mailadres: decemberactie@kloffieco.nl of direct via deze LINK. Vermeld daarin de namen en leeftijden van de kinderen en zodra je van ons een uitnodiging hebt gekregen, ben je van harte welkom op zaterdag 18 november.

Let op: Meld je alleen aan als je ook daadwerkelijk in de gelegenheid bent om op 18 november, tussen 15.00-17.00u te komen.

* Deze actie geldt voor alle gezinnen uit omgeving Geldrop-Mierlo, dus zéker niet alleen voor kloffie-abonnees.

Zelf bijdragen?

Speelgoed
Om deze actie weer tot een succes te laten zijn, zijn we afhankelijk van jullie! We zijn op zoek naar goed, compleet en onbeschadigd speelgoed*.

Zouden jullie dit in de komende periode willen verzamelen en inleveren tijdens onze openingstijden?
Dit kan op de volgende dagen: woensdag 25 oktober tussen 19.00-21.00u, dinsdag 31 oktober tussen 19.00-21.00u of zaterdag 4 november 09.30-12.30u bij Kloffie, Rederijkerstraat 8 in Geldrop. Mocht dit niet schikken, kijk dan even HIER of er een inzamelpunt bij jou in de buurt is, of neem even via decemberactie@kloffieco.nl contact met ons op om een afspraak te maken.

Financieel
Heb je geen speelgoed en wil je toch bijdragen? Dan maak je ons ook heel blij met nieuwe rollen Sint en Kerst inpakpapier en/of een kleine financiële bijdrage voor het aanschaffen van jute zakken, inpakbenodigdheden en het aanvullen van ons speelgoed, is heel welkom.

Alvast super bedankt voor je aanmelding en/of bijdrage!!!

Team Decemberactie 2023
Saskia, Talitha, Marjon & Eva


* We zijn vooral op zoek naar speelgoed (dus geen knuffels) voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Spelletjes, puzzels, enz… Bekijk je donatie kritisch; Is het niet nieuw? Helemaal prima, zorg er dan voor dat het er wel zo uit ziet, dus compleet, heel en schoon.