Wil je kennis maken?

Wanneer het nieuwe seizoen voor de deur staat, maken we altijd de gehele winkel leeg. Winter eruit, zomer erin of net andersom. Met de nodige tegenzin propte we dan de vuilniszakken vol en lieten een opkoper komen die alles tegen een kleine vergoeding kwam halen. Zonde en dus tijd voor een nieuwe kijk op dit proces!!!

Want eigenlijk is het veel leuker om ons Kloffie-bereik verder te laten groeien. Maar hoe bereik je mensen die nog geen abonnee zijn? Juist ja, we gaan ze actief benaderen door het beschikbaar stellen van kennismakingspakketten!!!

Het kennismakingspakket zal bestaan uit een mooie selectie kleding van het afgelopen seizoen*. Iedereen kan zo’n pakket bestellen voor een bedrag van €12,50 (excl. verzendkosten). Wil je daarna actief mee gaan doen met het ruilsysteem en wordt je abonnee? Dan krijg je met bijgevoegde kortingsvoucher eenmalig €5,00 korting op het jaarabonnement.

Ben je zelf enthousiast en deel je je enthousiasme graag met anderen? Geef dan de 2e kortingsvoucher aan iemand anders. Want ook hij/zij ontvangt daarmee eenmalig €5,00 korting op het jaarabonnement.


*Voor het samenstellen van de kennismakingspakketten maken we géén gebruik van de actuele winkelvoorraad, noch de voorraad voor het opvolgende seizoen. Abonnees behouden op deze manier ten aller tijde het voorrecht van ‘eerste keuze’ op de kleding.